Ikinuori Heather Graham biksuissa – rantakunto kuin parikymppisellä mallilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Heather Graham on työskennellyt näyttelijänä jo 1980-luvun lopulta saakka. Uransa aikana niin kassamagneeteissa kuin kriitikoiden ylistämissä pienemmän budjetin elokuvissakin näytellyt tähti on pysynyt olemukseltaan nuorekkaana viel 50-vuotiaanakin.

Nyt Heather Graham on esitellyt rantakuntoaan Instagramissa. Hollywood-tähti jakoi Instagramissa kuvia, joissa hänet nähdään aurinkoisissa tunnelmissa uimarannan auringon alla. Kuvat keräsivät arvatenkin nopeasti kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Heather Graham nousi suuren yleisön tietoisuuteen Drugstore Cowboy -elokuvan ja Twin Peaks -sarjan ansiosta. Hänet muistetaan myös muun muassa Boogie Nights, Austin Powers – agentti joka tuuppasi minua ja Kauhea kankkunen -elokuvista. Parhaillaan Graham tähdittää Stephen Kingin Tukikohta-kirjan tuoretta minisarjaversiota.