Koronapotilaita auttanut sairaanhoitaja voitti lotossa miljoonan – luuli sitä pilailuksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pohjois-Carolinassa eräs sairaanhoitaja on saanut tuntuvan helpotuksen arkeensa voitettuaan yllättäen lotossa. Koronaviruksen hoidossa eturintamassa työskennellyt Terri Watkins oli pudota tuolilta kuullessaan, että hän on voittanut lotossa miljoona dollaria.

Terri Watkins oli ostanut raaputusarvan, joka ei ollut sisältänyt voittoa. Watkins oli lähettänyt arvan lisäarvontaan, josta joku onnekas tulisi voittamaan ison potin. Lotossa oli ollut yhteensä 513.000 arpaa, mutta Terri Watkinsin arpa oli tällä kerralla tarttunut valitsijan kouraan.

Lotossa voittaneisiin otetaan yhteyttä sähköpostin tai puhelinsoiton avulla. Kun Terri Watkinsiin oltiin oltu yhteydessä, nainen oli luullut sitä pilaksi. Watkins oli People-sivuston mukaan pahoittanut mielensä ajatellessaan, että hänen kustannuksellaan leikitään. Yhteydenotto paljastui kuitenkin todelliseksi lottovoitoksi, jota nainen ei vieläkään ole uskoa.