Lottie Moss esitteli erotiikkaa tihkuvan ystävänsä – kaksikko ei jää vaille huomiota

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin uraa tekevä Lottie Moss, oikealta nimeltään Charlotte Moss, on lähtenyt seuraamaan hänen isosiskonsa Kate Mossin jalanjälkiä. Lottie Moss on viime aikoina julkaissut lähes päivittäin näyttäviä kuvia suurelle yleisölle myös hänen sosiaalisen median kanavissaan.

Lottie Moss luopui taannoin pinkeistä hiuksistaan ja värjäsi ne uudelleen vaaleiksi. Nyt vanhaan tyyliinsä palattuaan kaunotar julkaisi näyttävän kuvan, jossa hän poseerasi yhdessä ystävänsä Sahara Rayn kanssa. Myös Sahara Ray on monille tunnettu somekaunotar, joka on tunnettu paljastelevista kuvistaan.

Kuvassa ystävykset ovat pukeutuneet samanlaisiin asuihin. Lottie Mossilla on yllään musta asu ja Sahara Raylla puolestaan kirkkaan pinkki. Naiset eivät takuulla jää ilman huomiota missään tälläiset vaatteet yllään. Asut paljastivat nuorten kaunottarien timmit keskivartalot eikä onnistunut peittämään neitokaisten rintojakaan täysin.