Taksinkuljettaja katosi eilen tila-autonsa kanssa Ristiinassa – oletko nähnyt kuvan naista tai autoa?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Mikkelin Ristiinasta kotoisin oleva taksialan yrittäjä Niina Syrjäläinen on kadonnut. Samalla on kadonnut myös hänen kuljettamansa ajoneuvo, iso Mercedez-Benz -merkkinen tilataksi. Kaikki havainnot tulee ilmoittaa hätäkeskukseen.

Niina Syrjäläinen on nähty viimeksi Mikkelin Ristiinassa 12. tammikuuta 2021 kello 17:48. Naisella on ollut päällään työvaatteet, eli musta takki ja mustat farkut. Molemmissa vaatteissa on logo Nina’s Erikoistaksipalvelut. Myös kadonnut auto on musta ja logolla varustettu.

Auton rekisterinumero on SNS-438. Niinasta ei ole havaintoja eilisen jälkeen ja omaisten huoli on suuri. Viimeinen havainto on tehty omassa kotipihassa Saimaantie 5. Katoamisilmoitus löytyy myös Facebookista.Facebook

Facebook