Turkulainen soitti hätänumeroon – naapuri lapioi lunta hänen pihalleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä leviää parhaillaan Twitterissä julkaistu tarina, jossa kerrotaan turkulaisen henkilön soittanen poliisille lumen takia. Naapuri oli näet lapioinut lunta pihaltaan hänen puolelleen.

Ilta-Sanomien mukaan hätäkeskus oli saanut kuin saanutkin ilmoituksen ylimääräisestä lumesta turkulaisen tontilla. Poliisi oli kehottanut henkilöä sopimaan erimielisyyden naapurin kanssa, koska se ei kuulunut poliisin tehtäviin. Lounais-Suomen poliisilaitoksen komisario Joonas Tikka ei ole yllättynyt.

– Tänään sain kuulla, että poliisi oli tilattu paikalle, koska naapuri lapioi lunta ilmoittajan tontin puolelle. Karmeaa. Ei ole ensimmäinen eikä toivottavasti viimeinen kunnon talvikeli. Eikä ole myöskään ensimmäinen tai viimeinen kerta kun sanon etten ylläty enää mistään…, hän kirjoitti Twitteriin.