Alina Voronkova riisui hyytävään biksuvideoon – näinkin lumessa voi telmiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi -tittelin taannoin saanut Alina Voronkova on muodostunut valintansa jälkeen aktiiviseksi sosiaalisen median tähdeksi, joka julkaisee seuraajiensa iloksi taajaan upeita kuvia elämästään ja arjestaan.

Tällä kertaa Alina on ikuistettu hyytävään biksuvideoon, jossa hän riisui vaatteensa ja suuntasi lumiselle parvekkeelle pelkät vihreät biksut yllään ja pipo päässään. Kovin moni ei varmasti haluaisi tehdä samaa perässä varsinkaan nykyisillä jopa 20 asteen pakkasilla.

Teatteria nuorena harrastanut inkeriläisjuurinen Alina Voronkova osallistui kauneuskilpailuihin jo kouluikäisenä. Hän on sittemmin saanut urallaan monia missititteleitä, kuten Mikkelin Neito 2015 ja Miss MP 2017, mutta lopulta hän sai myös haaveilemansa Miss Suomen tittelin. Vapaa-ajallaan Alina on kertomansa mukaan kodin hengetär, joka rakastaa siivoamista ja ruoanlaittoa.