Islannin henkeäsalpaavat maisemat videona – matkakuume 39,2 astetta

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pohjoisella Atlantilla sijaitseva Islanti on näyttävistä luonnonmaisemista nauttivien paratiisi. Vulkaanisen saaren luonto on täynnä silmiä hiveleviä vesiputouksia, kuumana pulppuavia geysireitä ja tulivuoria.

Nyt Islannin näyttäviin maisemiin on mahdollista tutustua kotisohvalta käsin. Youtube-käyttäjä Matt Mullenweg jakoi videon, jonka hän kuvasi matkustettuaan Islantiin ystäviensä kanssa vuonna 2018. Mullenweg taltioi videon materiaalin drone-kameroiden avulla.

Videolla teräväpiirtokuvaa tallentanut kameraa on lennätetty Islannin näyttävien maisemien yläpuolella. Katsoja pääsee hämmästelemään saarivaltion virtaavia jokia sekä vesiputokusa, rantakallioita, laaksoja, islanninhevosia ja korkeuksiin kohoavia tulivuoren huippuja.