Joy Corrigan rohkeassa lasketteluasussa pakkasessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittainen uimapukunumero on bikinimallien tärkein julkaisu maailmassa, ja sen sivuilta taannoin tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Hänen uransa on parhaillaan nousukiidossa.

Eläinsuojelijana tunnettu Joy nähdään nyt poseeraamassa laskettelulomalla asussa, jollaista ei Suomen nykyisissä pakkaslukemissa takuulla nähdä. Hänen keskivartalossa on nimittäin paljaana, kun kaunotar pitää taukoa laskettelusta.

Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.