Barbie-MILF kävi kampaajalla – pinkit pidennykset napaan asti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New York Cityn Queensissa asuva Elaina Starr on saanut runsaasti vihapuhetta osakseen, koska hän ei ole tavallinen äiti. Nainen on muokannut ulkonäköään lukuisilla kauneusleikkauksilla, jotta näyttäisi mahdollisimman muoviselta. Hän oli vaarassa jopa kuolla leikkauksesta aiheutuneisiin komplikaatioihin.

Nainen jatkaa silti unelmiensa ulkonäön havittelemista. Hän on tuhlannut kauneusleikkauksiin ja kosmeettisiin toimenpiteisiin yli 100.000 euroa. Nyt hän on ottanut uudet hiustenpidennykset.

Blondit lisäkkeet on värjätty osin pinkillä ja ne ylettävät naisen napaan asti. Hänen kauneusihanteenaan on yliampuvan seksikäs naisvartalo silikonirintoineen, huuli-implantteineen, pepputäytteineen ja hiuslisäkkeineen. Kaikki lähti liikkelle yhdestä nenäleikkauksesta.