Nainen ei saanut auton jäätynyttä ovea auki – mies päätti auttaa vasaralla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paukkupakkaset ja lumimyrskyt ovat koetelleet ihmisiä monissa maissa. Runsaat lumisateet vaikeuttavat yleensä liikkumista julkisella liikenteellä, joka usein myöhästelee lumen peittäessä tiet ja raiteet. Tällä kerralla videolla nähdään tilanne, jossa nainen ei ollut päästä omalla autollakaan liikkeelle.

Kovien pakkasten aikana autotallit ja lämmitystolpat korostavat merkitystään auton omistajille. Nyt videolla nähdään surkuhupaisa tilanne, jossa nainen ei ole päässyt omaan autoonsa edes sisälle, koska auton ovi on ollut niin lujan jään peitossa.

Naisen aviomies oli onneksi kotona ja tuli apuihin. Hän keksi alkaa nakuttamaan oven pieliä vasaralla, joka onnistui vähitellen rikkomaan jääpeitettä. Lopulta mies onnistuu saamaan oven auki ilman, että auto vahingoittuu. Katsojat ovat kuitenkin ihmetelleet sitä, minkä vuoksi autoa ei oltu ajettu edessä näkyvään autotalliin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.