Kauneusleikkauksista riippuvainen povipommi ilman pakkelikerrosta: ”Luonnollisia viboja!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Överiksi menneessä kauneusihanteessa on kaikki keinotekoista, ja siihen kuuluvat turbohuulet, silikonirinnat, jättisuuret ripset ja mahtava takamus kapeaan vyötäröön yhdistettyinä. Nyt monet silikonibimbot on julkaissut luonnollisempia kuvia uuden vuoden kunniaksi. Yksi heistä on Nicole Zavala.

Nicolen kauneusleikkausten kierre alkoi nenäleikkauksesta ja rintojen suurennusleikkauksesta liki kymmenen vuotta sitten. Hän rakastaa huomiota ja saa sitä runsaasti osakseen ulkonäkönsä ansiosta. Nyt nainen on yllättänyt faninsa luonnollisemmalla kuvalla, jossa hän poseeraa tavallista kevyemmässä pakkelikerroksessa sekä ilman irtoripsiä tai hiuslisäkkeitä. Vaikka kuvassa on filtteri, on se kaiketi luonnollisin otos mitä hänestä on nähty.

Kuten moni muukin plastiikkakirurgian turvin itsetuntoaan kohottava, on myös Nicole ollut aiemmin koulukiusauksen uhri. Hän kuitenkin sanoo, että muoviseksi haukkuminen ei satuta, koska hän haluaa tietoisesti näyttää kauneuskirurgien aikaansaannokselta. Ulkonäkökeskeinen maailma on aiheuttanut sen, että ihmiset omistautuvat aiempaa enemmän peilikuvalleen ja sen muokkaamiseen.