Salma Hayek ravisteli itseään kuivaksi: ”Opin niin paljon koiriltani”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Salma Hayek täytti viime syksynä 54 vuotta. Hayek tuntuu kuitenkin lukeutuvan niihin julkkiskaunottariin, jotka eivät tunnu ulkonäkönsä puolesta ikääntyvän lainkaan. Tähti on myös kertonut, että hän ei kärsi minkään asteisesta ikäkriisistä ja tuntee pelkästään ylpeyttä eletyistä vuosista.

Upea Salma Hayek julkaisi nyt hauskan lyhyen videon itsestään, jossa hän ravistelee märkiä hiuksiaan puolelta toiselle. Ilmeisesti Hayek yrittää kuivatella itseään ravistelemalla kuten koiratkin tekevät, koska hän kertoo oppineensa tämän taidon omilta lemmikeiltään.

Salma Hayek tähdittää Owen Wilsonin kanssa uutta Bliss-nimistä elokuvaa, joka saa ensi-iltansa 5. helmikuuta. Elokuvassa Salma Hayek näyttelee tutkijaa, joka onnistuu sekoittamaan miehen pään kuljettamalla häntä oikean maailman ja jäljennettyjen maailmojen välillä niin monta kertaa, että hahmon todellisuudentaju hämärtyy.