Chris Evans saattaa palata Captain American rooliin – fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Chris Evans tuli tunnetuksi supersankari Captain American roolista lukuisissa Marvel-elokuvissa. Tähden oli määrä jättää rooli Avengers: Endgame -elokuvan jälkeen, mutta nyt päätös vaikuttaa fanien yllätykseksi jääneen lyhytaikaiseksi.

Deadline-sivuston mukaan Chris Evans on käynyt neuvotteluja Steve Rogersin, eli Captain American rooliin palaamisesta. Kyseessä ei todennäköisesti olisi uusi Captain America -elokuva, vaan hahmon on epäilty esiintyvän esimerkiksi nuoremman hahmon mentorin osassa samaan tapaan kuin Robert Downey Jr. teki Spider-Man: Homecoming -elokuvassa.

Chris Evans kommentoi uutista Twitterissä, kertoen kyseessä olevan uusi tieto hänellekin. Marvel-elokuvien ja sarjojen näyttelijöiden tiedetään kuitenkin ennenkin kiistäneen roolejaan koskevia huhuja siihen asti, kunnes ne lopulta vahvistetaan viralliselta taholta. Hollywood-tähti tullaan näkemään seuraavaksi Netflixin Don’t Look Up -elokuvassa muun muassa Leonardo DiCaprion, Jennifer Lawrencen ja Cate Blanchettin rinnalla.