Syöpään sairastuneella suosikkinäyttelijä Jeff Bridgesillä hyviä uutisia: ”Kasvain on kutistunut”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rakastettu Hollywood-tähti Jeff Bridges paljasti lokakuussa sairastavansa syöpää. 71-vuotiaalla näyttelijällä oli diagnosoitu lymfooma, eli imusolmukesyöpä. Nyt tähti on kuitenkin tarjoillut faneilleen positiivisempia uutisia.

– Menin CT-kuvaukseen selvittääkseni, kutistiko uusi hoitomuoto kasvainta. Kävi ilmi, että hoito toimii oikein nätisti. Sen koko on pienentynyt merkittävästi. Palasin kotiini iloisena uutisista, Jeff Bridges kirjoitti blogissa kotisivuillaan.

Jeff Bridgesin mukaan hänen sydämensä tosin murtui kotiin paluun myötä tähden nähtyä uutisia Washington D.C.:n mellakoista. Hän kehotti fanejaan pitämään rakkauden mielessään mentorinsa, taiteilija Rozzell Sykesin tavoin. Pitkän linjan Hollywood-näytteljä Bridges tunnetaan rooleistaan elokuvissa, kuten Viimeinen elokuva, Big Lebowski, Iron Man ja Kova kuin kivi.