Partiotyttö myi keksejä naapurille – jätti suloisen myyntipuheensa ovikameraan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Korona-aikana partiolaiset eivät ole pystyneet keräämään rahaa perinteisillä keksimyynneillä kiertämällä naapurustoa ovelta ovelle. Eräs partiotyttö päätti kuitenkin kekseliäänä jättää myyntipuheensa naapurin ovikameraan, minkä jälkeen tytön myynnit lähtivätkin rakettimaiseen nousuun.

Allie Shroyer oli jättänyt suloisen myyntiviestinsä ovikameraan naapurille, joka oli pitänyt videota niin herttaisena, että hän oli päättänyt jakaa viestin sosiaalisen median avulla muillekin. Videolla nähdään miten tyttö juttelee kameralle ja latelee parhaat myyntivalttinsa onnistuakseen keksipakkausten myymisessä. Katso video tästä.

Partiotytön ihastuttava viesti oli saanut People-sivuston mukaan yli 200 ihmistä tilaamaan keksejä jo ensimmäisen vuorokauden aikana. ”Mikä lempivärisi on? Keksipaketit ovat värikkäitä, joten ehkä voisit ostaa keksejä lempivärisi mukaan”, Allie Shroyerin kuullaan perustelevan kameralle.