Serena Williams opettaa tyttärelleen tennistä – kolmevuotias Alexis nauttii lajista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ammattitennispelaaja Serena Williams on tenniksen olympiavoittaja ja hänet tituleerataankin usein maailman parhaimpien naisurheilijoiden joukkoon. Ansioitunut tennistähti näyttää opettavan nyt lajin salat myös pienelle tyttärelleen.

Serena Williams sai aviomiehensä Alexis Ohanianin kanssa tyttären, jonka he nimesivät isänsä mukaan Alexis Olympiaksi. Williamsilla on kotonaan oma tenniskenttä, jossa hän saa harjoitella pelaamista. Nyt perheenäiti on alkanut opettamaan rakastamaansa lajia myös kolmevuotiaalle tyttärelleen.

Serena Williams julkaisi hänen Instagram-kanavallaan suloisen kuvan, jossa hän seisoo taka-alalla tyttärensä Alexisin opetellessa tennislyöntiä. Alexisilla on asiaan kuuluva suloinen mustavalkoinen peliasu, valkoiset tennarit ja oma tennismaila, jolla hän saa harjoitella. Kuvassa näkyvästä ilmeestä päätellen tytär suhtautuu peliin yhtä intohimoisesti kuin äitinsäkin.