Heidi Prattin tuoreista biksukuvista kohu – fanit spekuloivat vartalon muodoilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Heidi Pratt tuli monille tunnetuksi aikoinaan suositusta Hills-nuortensarjasta. Nykyään musiikkiuraa tavoitteleva 34-vuotias nainen keskittyy kuitenkin suurimmaksi osaksi olemaan äiti kolmevuotiaalle pojalleen Gunnerille.

Heidi Pratt on kertonut avoimesti aviomiehensä Spencerin kanssa, että he yrittävät toista lasta. Pariskunta on yrittänyt jo jonkin aikaa tehdä Gunnerille sisarusta, mutta 4. tammikuuta nainen kuitenkin kirjoitti Twitter-kanavalleen martinilasi-emojin kera, että hän ei tässäkään kuussa saanut positiivista raskaustestiä.

Heidi Pratt nautti viikonloppuna Kaliforniassa auringosta perheensä kanssa rannalla. Paparazzi onnistui ottamaan naisesta kuvia, joiden perusteella moni on kuitenkin arvellut naisen sittenkin jo odottavan Gunnerille sisarusta. Ilmeisesti kyse on kuitenkin vain naisellisista muodoista, koska tähti itse on kieltänyt raskaushuhut.