Joensuussa kadonnut Lotta Mäkinen yhä kateissa – poliisi julkaisi lisätietoja ja uuden kuvan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Joensuulainen 26-vuotias Lotta Mäkinen katosi maanantaina 11. tammikuuta Joensuun Kalastajankadulla sijaitsevasta asunnostaan. Hänestä on tehty havainto Papinkadun S-marketissa kymmenen aikoihin aamulla. Poliisi kaipaa lisää havaintoja naisesta.

Sosiaalisessa mediassa on kirjoitettu, että Lotta Mäkisen pelätään olevan hengenvaarassa. Poliisi puolestaan kertoo, että erään havainnon mukaan Mäkisen tuntomerkkeihin sopiva nainen olisi odottanut Joensuussa maanantaina 11. tammikuuta kello 17:45 lähtevää kiskobussia. Kiskobussi kulkee reittiä Joensuu-Lieksa-Nurmes. Tämä havainto ei ole kuitenkaan täysin varma.

Mäkinen on noin 150 senttimetriä pitkä, vartaloltaan hoikka ja hänellä on punaiset keskipitkät hiukset. Mäkisellä on lisäksi silmälasit sekä nenäkoru. Ohessa on kuva katoamispäivältä. Kaikki havainnot ja vihjeet Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Poliisi
Poliisi