Temptation Islandin kurvitar Mattun povi pursui pikkutopista – estoton bileasu somekuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Temptation Island Suomi -realitysarja esitteli taannoin suomalaisille värikkään ja vauhdikkaan persoonan, Mattun. Silikonirintojaan mielellään esittelevä kurvitar käväisi taannoin leikkelemässä rintojaan uudelleen, kun hän joutui vaihdattamaan vasemmassa rinnassaan olevan implantin uuteen edellisen kapseloitumisen takia.

Nyt Mattu poseeraa sosiaalisen median kuvassaan bileasussa rintavana, sillä hänen povensa pursuu tiukasta ja niukasta biletopista. Kuvatekstin perusteella menossa on tyttöjen ilta, joten valkoviiniä siemailevalla realitykaunottarella lienee ollut vauhdikasta.

Vauhdikas luonnonlapsi Mattu on käynyt Temptation Islandilla jo kaksi kertaa. Hän tarjosi ensimmäisellä Temptation Island Suomen vierailullaan katsojille hyvää viihdettä. Hänen ilmestymisensä Temptation Island Suomen saarelle toistamiseen kuitenkin floppasi pahasti, kun pari poistui nopeasti paikalta. Samanlainen floppi oli myös samalla kaudella niin ikään paluun tehnyt Joskun ja Karimin paluu, joka sekin päättyi lyhyeen.