Yhdysvaltojen edustajainhuoneen jäsen sairastui koronavirukseen – syyttää siitä poliitikkoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen senaatin jäsenistä jo kolme on sairastunut koronavirukseen. Yksi heistä on edustajahuoneen jäsen Brad Schneider, joka syyttää viruksen saamisesta kollegoitaan. Hänen mukaansa kongressissa työskentelee useita poliitikkoja, jotka eivät halua käyttää hengityssuojainta.

Parhaillaan perheensä omakotitalon kellarissa asuva ja muusta perheestä eristäytyvä Brad Schneider ei keksi muuta paikkaa altistumiselleen kuin Yhdysvaltojen Capitol Hillin. Hänen mukaansa edustajat eivät suostuneet panemaan kasvomaskia edes turvahuoneessa, jonne poliitikot toimitettiin mellakoitsijoiden rynnättyä kongressiin.

– En voi sanoa varmasti, että sain koronaviruksen juuri siitä huoneesta, mutta se on ainoa hetki, jolloin mahdollisuus on ollut suurimmillaan koko pandemian aikana, Schneider kertaa.