Äitiys muutti Ashley Grahamin elämän – nämä 12 asiaa oppi vuodessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham sai vuosi sitten esikoisensa. Pienen Isaac-pojan äitinä Ashley Graham kokee oppineensa paljon rakkaudesta, elämästä ja äitinä olemisesta. Nyt Isaacin yksivuotissyntymäpäivän kunniaksi Graham päätti julkaista videon, jossa hän paljasti kaikki oppimansa asiat.

Ashley Graham julkaisi hänen YouTube-kanavalleen videon, jossa hän kertoi 12 asiaa, jotka hän on oppinut 12 kuukaudessa äitinä. Heti pojan syntymän jälkeen nainen sai kokea uudenlaisen rakkauden, jonka ihminen voi Grahamin mukaan tuntea vasta saatuaan oman lapsen. Nopeasti syntymän jälkeen tuore äiti sai yllättyä myös siitä miten vähäisillä yöunilla hän pärjää kun on pakko.

Ashley Graham huomasi myös miten tärkeä hyvä tukiverkosto ja perhe ovat pienen lapsen kasvattamisen ja vanhempien jaksamisen kanssa. Tähti yllättyi myös siitä miten upeisiin asioihin naisen vartalo pystyy. Hän oppi päästämään irti syyllisyydestä työskennellessään ja ollessaan toisinaan töiden vuoksi pojan luota poissa.