Demi Rosen rinnat uhmasivat painovoimaa – poseerasi huvijahdin kannella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Demi Rose on tullut tunnetuksi kurvikkaana glamourmallina ja seurapiiritähtenä. Mallin töiden ansiosta tähti on päätynyt matkustelemaan eri puolille maailmaa myös korona-aikoina.

Demi Rose nähdään tuoreessa Instagram-otoksessaan poseeraamassa lämpimissä tunnelmissa tammikuusta huolimatta. Ibizalle matkustanut malli nähdään tuoreessa otoksessaan poseeraamassa jahdin kannella oransseissa, vähän mielikuvituksen varaan jättävissä bikineissä.

Demi Rose tarjoili faneilleen näkymiä Ibizalta jo muutamaa päivää aikaisemmin. Tuolloin tähdi jakoi kuvan, jossa hän nauttii teestä vähissä pukeissa auringon laskeutuessa. Tähden kerrotaankin viettäneen karanteenia tunnetulla bilesaarella palattuaan taannoin matkaltaan Keniasta.