Hyvinvointivalmentaja muistuttaa: ”Tammikuussa kenenkään ei tarvitse laihduttaa”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alice Liveing on sosiaalisessa mediassa hyvin seurattu kunto-ohjaaja ja hyvinvointivalmentaja. 27-vuotias nainen on myös kirjoittanut useita puhtaaseen ja terveelliseen ruokavalioon perustuvia ruoanlaittokirjoja, mutta muistuttaa kuitenkin seuraajiaan nyt siitä, että joulun herkutteluista ei kannata potea huonoa omaatuntoa.

Liikunnan ja ravinnon ammattilainen Alice Liveing julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvaparin, jonka toisessa kuvassa nainen nähdään hyvin rasvattomassa kunnossa. Toisessa kuvassa Liveing poseeraa 10 kilogrammaa painavampana, mutta vähintäänkin yhtä leveä hymy kasvoillaan.

Naisen viesti kuvaparin myötä seuraajilleen on se, että heidän ei tarvitse alkaa stressaantumaan tammikuun koitettua siitä, että heidän tulisi heti laihduttaa joulukuussa kertyneet kilot. Kaikki kilot eivät aina ole pahasta. Alice Liveingin mukaan hän itse on nyt paljon onnellisempi päästettyään irti rajoitetusta ruokailusta ja levättyään lomien aikana kunnolla. Hän onnistui saamaan myös rakkauden ruokaa kohtaa palaamaan nyt kun hän antoi itselleen tilaisuuden jälleen nauttia siitä ilman sääntöjä.