Lisa Rinna julkaisi videon uudesta tanssistaan – parodia syntyi heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Lisa Rinna on monille tunnettu Melrose Place ja Päivien viemää -saippuasarjoista. Nainen on tähdittänyt myös jo kymmenen vuoden ajan Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjaa. Lisa Rinna julkaisee usein kuulumisiaan sosiaalisessa mediassa, jota hän käyttääkin ahkerasti.

Seksikkäiden kuvien lisäksi Lisa Rinna julkaisee itsestään hauskoja tanssivideoita, joista on tullut hänen kanavallaan erityisen suosittuja. Tuoreimmalla tanssivideollaan Lisa Rinna esitteli uusia liikkeitään Patrick Cowleyn vauhdikkaan kappaleen tahtiin. Video sai aikaan nopeasti huvittavan parodiavideon, jossa Lisa Rinnaa imitoitiin.

Julkkisten luottostailaaja Brad Goreski julkaisi nopeasti oman versionsa tanssista, jossa hän imitoi Lisa Rinnaa. 57-vuotiaan realitytähden mielestä video oli niin hauska, että hän julkaisi sen omallakin kanavallaan. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun Goreski imitoi Lisa Rinnaa, vaan Rinna näyttää kuuluvan jo miehen vakiohahmoihin.