Romeo Beckham kansikuvapoikana – Victoria oli haljeta ylpeydestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seuratulla julkkisparilla, Victoria ja David Beckhamilla, on neljä lasta. Heistä vanhin lapsi, 21-vuotias Brooklyn, on ollut eniten julkisuuden valokeilassa tunnettujen tyttöystäviensä ja valokuvaustaitojensa vuoksi. Nyt valokeila on myös osunut viime syksynä 18 vuotta täyttäneeseen Romeoon.

Romeo Beckhamia on toistaiseksi nähty vielä melko vähän julkisuudessa, mutta nyt poika pääsi malliksi L’Uomo Vogue -lehden kanteen. Julkaisu kiinnitti varmasti monien huomion, koska silmissä komistunut ja aikuiseksi kasvanut Romeo-poika toimii lehden kannessa kuin ammattimalli.

Pojan äiti Victoria Beckham oli haljeta ylpeydestä saadessaan julkaista upeat kuvat pojastaan sosiaalisessa mediassa. L’Uomo Vogue julkaisi Romeosta myös näyttävän videoleikkeen, jossa nuori aikuinen nähtiin poseeraamassa kameralle näyttävässä asussa, johon kuului vaaleansininen napapaita, joka paljasti tähden timmin keskivartalon.