Sarah Jessica Parker yllätti shoppailijat – palveli itse asiakkaita kenkäkaupassaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sinkkuelämää-sarjan fanit ovat olleet riemuissaan tuoreesta tiedosta, jonka mukaan suosittu sarja tulee viimein saamaan jatkoa. Aluksi sarjaa jatkettiin kahden elokuvan muodossa, mutta nyt se on palaamassa And Just Like That… -nimisen minisarjan muodossa HBO-kanavalle.

Sarah Jessica Parkerin ja muiden sarjan päätähtien on kerrottu tienaavan noin miljoona dollaria jokaiselta jaksolta. Siitä huolimatta Parker haluaa Daily Mail -sivuston mukaan yhä nöyrästi palvella yrityksensä asiakkaita hänen omassa kenkäkaupassaan New Yorkin keskustassa.

Sarah Jessica Parker yllätti ostoksilla kävijät työskentelemällä itse omassa SJP Collection -kenkäkaupassaan. 55-vuotias näyttelijä rakastaa kenkiä ja nauttii siitä kun hän onnistuu löytämään asiakkaalle mieleisen parin upeita Italiassa valmistettuja korkokenkiä. Sen vuoksi hän haluaa yhä työskennellä toisinaan omassa liikkeessään, koska kengät ovat naiselle intohimo.