Anastasia Karanikolaou avasi oven pelkissä alusvaatteissa – tästä mallia?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Anastasia Karanikolaou on ollut jo vuosien ajan todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias nainen julkaisee itsestään usein hyvin paljastelevia alusvaate- ja bikinikuvia, jotka näyttävät koukuttaneet naisen seuraajat.

Nyt Anastasia Karanikolaou julkaisi 9,6 miljoonan seuraajansa iloksi itsestään näyttäviä kuvia, joissa hän poseeraa jälleen pelkissä alusvaatteissa. Tällä kerralla Karanikolaou oli pukeutuneena kirkkaansinisiin pitsialusvaatteisiin poseeratessaan talonsa portin luona.

Anastasia Karanikolaou alkoi aluksi niittämään suurta suosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Karanikolaou on alkanut keräämään faneja täysin omilla avuillaan.