Emily Ratajkowski hehkuu rantakuvassaan: ”Enkeli vatsassani”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski paljasti viime lokakuussa odottavansa miehensä Sebastian Bear-McClardin kanssa heidän ensimmäistä lastaan. 29-vuotias tähti on esitellyt mielellään pyöristynyttä raskausvatsaansa sosiaalisessa mediassa upeiden kuvien avulla.

Emily Ratajkowski julkaisi itsestään nyt 27 miljoonan Instagram-seuraajansa iloksi näyttävän videoleikkeen, jossa hänet nähdään beigen värisissä bikineissä. Ratajkowski poseeraa kauniilla hiekkarannalla meren äärellä narubikineissä, jotka paljastavat naisen pyöristyneen vatsan.

Malli on saanut paljon seuraajiltaan suitsutusta siitä, että hän ei ole lopettanut bikinimallina toimimista uusista muodoistaan huolimatta. Emily Ratajkowski on tyrmäävän kaunis raskaana ja moni on pitänyt tähden itse suunnittelemien bikinien näkemistä myös raskaana olevan naisen päällä. ”Enkeli vatsassani”, tuleva äiti kirjoittaa itse omaan kuvaansa.