Katukoira valitsi pelastajansa – seurasi naista kotiin saakka

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tummaturkkinen katukoira näkyi toistuvasti Emily-nimisen naisen valvontakamerassa. Emily huomasi naapurinsa kanssa koiran olevan koditon, mutta se ei antanut ottaa itseään kiinni. Eräänä päivänä se päätti kuitenkin seurata Emilyä kotiin saakka kun hän oli kävelyllä kahden koiransa kanssa.

Emily päätti heti tarttua tilaisuuteen ja pelastaa koiran. Koira sai nimekseen Mello ja Emily miehensä kanssa rakastui siihen heti. Mello kotiutui melko hyvin Emilyn luo ja nainen opetti koiraa elämään sisätiloissa ja kävelemään hihnassa.

Emily kuitenkin huomasi jonkin ajan kuluttua, että Mello tarvitsisi omistajan, joka on enemmän kotona, koska koira kärsi eroahdistuksesta. Lopulta Emily miehensä kanssa löysi Mellolle rakastavan loppuelämän kodin, jossa koiraan rakastuttiin yhtä palavasti.