Netflixin tilaajamäärä ylitti 200 miljoonan rajapyykin

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erilaisia elokuvien ja sarjojen suoratoistopalveluita löytyy markkinoilta jo pilvin pimein, mutta Netflix vaikuttaa säilyttäneen edelleen suosionsa. Nyt palvelun tilaajien määrän on paljastettu ylittäneen uuden rajapyykin.

Netflixin tilaajien määrä lisääntyi 8,51 miljoonalla vuoden 2020 viimeisen vuosineljänneksen aikana. Tilaajien määrä kasvoi 2,5 miljoonalla odotettua enemmän. Sen myötä palvelulla on nyt noin 203,7 miljoonaa maksavaa asiakasta maailmanlaajuisesti.

Koko viime vuoden aikana Netflix sai Variety-lehden mukaan jopa 36,6 miljoonaa uutta tilaajaa. Vuoden 2020 viimeisen neljänneksen hitteihin lukeutuivat muun muassa The Crown, Musta kuningatar ja Bridgerton -sarjat. Vaikka koronapandemia on vaikuttanut tuhoisasti esimerkiksi elokuvateatteriteollisuuteen, on vaikutus siis ollut suoratoistopalveluiden tapauksessa vain päinvastainen.