Poliisi katkaisi siivet nettihuhuilta Kouvolassa – tyttöä autoonsa houkutellut etsi lastaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kouvolan puskaradioissa on kiertänyt hiljattain tieto kaupungin Sarkola-nimisessä kaupunginosassa lapsia autoonsa houkutelleesta henkilöstä. Asiasta on lähetetty Wilma-viesti alueen vanhemmille varoituksena. Poliisi korjaa nyt virheellistä tietoa.

Kaakkois-Suomen poliisilaitokselle tehdyn ilmoituksen mukaan viime sunnuntai-iltana Sarkolassa liikkuneen valkoisen henkilöauton mieskuljettaja oli houkutellut lasta autonsa luo. Asiassa on selvinnyt, että tuntomerkkeihin sopivan auton kuljettaja on liikkunut alueella etsimässä tuolloin kadoksissa ollutta omaa lastaan. 

– Asiassa ei ole syytä epäillä rikosta, joten tutkinta päätetään, rikosylikonstaapeli Mikko Kiuru sanoo ja kertoo, että mies oli kutsunut tyttöä autonsa luokse nimenomaan ainoastaan kysyäkseen tietoja omasta lapsestaan.