Robbie Williams sai Karibialla koronaviruksen – eristäytyi luksushuvilaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Robbie Williams onnistui lähtemään Karibian lomalle perheensä kanssa joulun jälkeen Englannin tiukoista matkustusrajoituksista huolimatta. Nyt perhe on joutunut pidentämään lomaansa, koska Robbie Williams on sairastunut koronaan.

Robbie Williams matkusti vaimonsa Aydan ja heidän neljän lapsensa kanssa Saint-Barthelemyn saarelle, joka on monien julkkisten suosima lomasaari Karibialla. Perhe yöpyi viikon huvilassa, jonka vuokra oli lähes 120.000 euroa viikolta. Nyt perhe on joutunut pidentämään lomaansa luksushuvilassa kahdella viikolla 46-vuotiaan Robbie Williamsin tehtyä loman aikana positiivisen koronatestin.

Robbie Williams kertoi keväällä, että hänen mielenterveytensä on kärsinyt takavuosien huumeiden käytöstä ja juhlavuosista. Perheenisä on ollut moneen otteeseen ahdistunut ja alkanut panikoimaan ajatellessaan, että on saanut koronaviruksen oireita. Nyt tähden pahin pelko näyttääkin Daily Mail -sivuston mukaan toteutuneen lomamatkan aikana.