Sairaskohtauksen saanut Dr. Dre palasi studioon – tilaa tarkkaillaan edelleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen hiphop-tähti Dr. Dre joutui taannoin sairaalaan vakavan terveysongelman vuoksi. Hänet kiidätettiin hoitoon aivoaneurysman, eli aivoissa ilmenneen valtimon pullistuman vuoksi.

Dr. Dre on sittemmin kotiutettu vietettyään sairaalan tehohoidossa 11 vuorokautta. TMZ-sivuston mukaan muusikon vointia tarkkaillaan kuitenkin vuorokauden ympäri hänen kotonaankin sairaanhoitoalan ammattilaisten toimesta. Lääkärit eivät edelleen ole varmoja, mikä aivoaneurysman aiheutti.

Vaikka Dr. Dren terveydentila on edelleen epävarma, vaikuttaa hän kuitenkin olevan jo valmis palaamaan töiden ääreen. Musiikkituottaja Focus nimittäin jakoi Instagramissa kuvan, jossa Dr. Dre on jo palannut äänitysstudioon. Myös räppärikollega Ice T paljasti Twitterissä jutelleensa Dren kanssa FaceTimessä ja kertoi hänen vaikuttaneen hyvinvoivalta.