Arnold Schwarzenegger sai koronarokotteen: ”Jos haluat pysyä elossa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti ja Kalifornian ex-kuvernööri Arnold Schwarzenegger on saanut valkokankaalla vastaan monen sortin vihulaisia. Nyt 73-vuotias Schwarzenegger on pitänyt tosielämässä huolen siitä, ettei koronavirus uhkaa hänen elämäänsä.

Arnold Schwarzenegger otti sai taannoin koronarokotteen Dodger Stadiumin parkkipaikalla. Tähden sosiaalisessa mediassa jakamalla videolla hoitaja piikittää rokotetta autossa istuvan Schwarzeneggerin käsivarteen. Näyttelijä ei voinut vastustaa kiusausta viitata kuuluisaan Terminator-elokuvien repliikkiin videon kuvatekstissä.

-Tänään oli hyvä päivä. En ole koskaan ollut onnellisempi jonottamisesta. Jos olet oikeutettu rokotteeseen, liity mukaani ja ilmoittaudu saajaksi. Tule mukaani jos haluat pysyä elossa!, Arnold Schwarzenegger kirjoitti.