Gwyneth Paltrow’n vaginakynttilä räjähti naisen kotona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Gwyneth Paltrow on ollut viime vuosina miltei enemmän esillä lifestylebrändinsä Goopin kuin näyttelijänuransa merkeissä. Yksi Goopin eniten huomiota herättäneistä tuotteista on This Smells Like My Vagina -kynttilä, jota Paltrow on sen nimen mukaisesti kuvaillut vaginansa tuoksuiseksi.

Nyt Goopin yli 60 euron hintainen vaginakynttilä on otsikoissa kyseenalaisissa merkeissä. Brittiläisen naisen mukaan sellainen nimittäin räjähti hänen kotonaan. Lontoossa asuva Jody Thompson kertoo sytyttäneensä palkinnoksi tietokisasta saamansa Goop-kynttilän, kun siitä yllättäen kohosi valtava liekki ja kynttilän polttavia palasia lenteli ympäri kotia.

Thompsonin mukaan hänen puolisonsa onnistui lopulta sammuttamaan tulikuuman kynttilän ennen kuin se ehti aiheuttamaan vakavampia tuhoja. Naisen mukaan tilanne oli pelottava, joskin jälkikäteen Gwynethin vaginakynttilän räjähtäminen kotona on myös naurattanut häntä. Goopin edustaja kertoo People-lehdelle yhtiön olleen yhteyksissä Thompsoniin varmistaakseen, että kynttilä oli sytytetty sen erityisten turvaohjeiden mukaisesti.