Koira ja kukko ovat parhaat ystävykset – suloinen parivaljakko yhdessä päiväunilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Internet on pullollaan suloisia eläinystävyksiä, joista moni pari on hyvin epätavallinen. Olemme nähneet ystävyyden puhkeavan muun muassa sellaisten eläinlajien välillä, joista toinen normaalisti saalistaisi toista. Nyt on julkaistu suloinen video kukosta ja koirasta, joista on tullut parhaat kaverit.

YouTubeen on ladattu hellyttävä video pelastetusta koirasta ja kukosta, jotka ovat ystävystyneet omistajansa luona. Lemmikkien omistaja on kuvannut parivaljakosta suloisen videon, jossa nähdään miten koira ja kukko ovat yhdessä päiväunilla.

Koira ja kukko ovat asettuneet sängylle mukavasti makuulle yhdessä. Kukko on kämpinyt koiran syliin lämpöiseen koloon karvaisten etutassujen väliin lepuuttaen päätään koiran toisen jalan päällä. Koira näyttää jo olevan hereillä, mutta se ei kuitenkaan halua vielä liikkua kukkoystävän ollessa vielä syvässä unessa.