Kylie Jenner esitteli kurvejaan – päällä tuubitoppi ja stringit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti ja kosmetiikkaguru Kylie Jenner jakaa kuvamateriaalia ylenpalttisesta elämäntyylistään harva se päivä. Tämä kaiketi kannattaa, sillä sosiaalisen median tunnetuimpiin ihmisiin lukeutuvalla tähdellä on pelkästään Instagramissa tyli 200 miljoonaa seuraajaa.

Nyt Kylie Jenner on jakanut seuraajilleen otoksia, joissa hän nauttii auringonlaskusta vähissä vaatteissa. Tähden päällä nähdään tuoreessa kuvien ja videoiden sarjassa tuubitoppi-mallinen bikinien yläosa ja v-tyyliset stringit.

Vaikka Kylie Jennerillä on Instagramissa satoja miljoonia faneja, seuraa hän itse vain muutamia kymmeniä tilejä. Tähti suoritti alkuvuodesta somesiivouksen, jossa hän karsi seuraamiensa Instagram-tilien määrää ankaralla kädellä.