Murtovaras yritti kontata sisään – päätyi kasvotusten kissan kanssa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Murtovarkautta yrittävät päätyvät toisinaan kohtaamisiin vahtikoirien kanssa, mutta nyt taannoin eräs kotiin tunkeutumista yrittänyt mies päätyi kasvotusten vahtikissan kanssa. Hämmentävä tilanne tallentui videoksi turvakameran ansiosta.

Mark Lawson oli lähestynyt Iso-Britannian Nottinghamshiressä sijaitsevaa kotia konttaamalla sen pihaa pitkin. Ovella hän päätyi tuijottamaan silmästä silmään kodissa asuvaa kissaa, joka oli seurannut hänen puuhiaan lasin takaa.

Kissa ei ollut ainoa Lawsonin konttaamista sivusta seurannut, sillä hänen tietämättään myös kodinomistajat olivat nähneet häne valvontakameran ansiosta. Mies pakeni paikalta kuulleensa hälytyksen mutta päätyi pidätetyksi lähellä liikkuneiden poliisien toimesta. Lawson tuomittiin vankilaan hänen myönnettyään tekonsa oikeudessa, uutisoi Independent.