Siperianhusky lauloi synttärikappaletta – koominen hetki videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Siperianhuskyillä ole maine erittäin äänekkäänä koirarotuna. Usein äänekkyys ilmenee haukkumisen sijaan ennemminkin mölinää muistuttavana ulvontana. Tämä on käynyt ilmi paitsi koirien omistajille, myös kaikille niille jotka ovat katselleet siperianhuskyistä kuvattuja videoita internetissä.

Joskus siperianhuskyjen ääntely voi muistuttaa lähes laulamista, joskin hieman epävireistä sellaista. Hauskalla viraalivideolla tutustutaan koiraan, jonka laulutuokio on ikuistettu videolle sen omistajan toimesta.

Videolla pöydän alla makoilevaa siperianhuskyä kehoteteaan osallistumaan Paljon onnea vaan -syntymäpäiväkappaleen laulamiseen. Koira ei vaikuta alkuun innostuneelta, mutta päätyy laulamaan naisen mukana omintakeiseen tyyliinsä ja erittäin korkealla äänenvoimakkuudella.