Kelly Rowland treenaa viimeisillään raskaana – julkaisi leuat loksauttavan kuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Destiny’s Child -yhtyeestä tunnettu laulajatar Kelly Rowland vietti vuosien ajan hiljaiseloa julkisuudesta mentyään naimisiin ja perustettuaan perheen. Viime vuonna hän kuitenkin palasi oman sooloprojektinsa pariin ja julkaisi uutta musiikkia. Nyt perhe on saamassa myös lisäystä kun artisti ilmoitti alkusyksystä olevansa raskaana.

Kelly Rowland on esitellyt raskauden kuluessa vatsansa pyöristymistä sosiaalisessa mediassa. 39-vuotias tähti on nyt yhdeksännellä kuulla raskaana, mutta voi edelleen niin hyvin, että ei ole missään vaiheessa lopettanut treenaamista henkilökohtaisen ohjaajansa kanssa.

Kelly Rowland esitteli hänen Instagram-tarinassaan videoiden muodossa treeniä, joka koostuu etenkin reisi- ja pakaralihasten treenaamisesta. ”Mitä tämä vauva oikein odottelee?”, laulaja ihmettelee kyykätessään suuren vatsansa kanssa.

Instagram