Kim Kardashian purskahti kyyneliin muistellessaan ryöstöään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian joutui aseellisen ryöstön uhriksi Pariisissa ollessaan muotiviikoilla. Ryöstäjät tunkeutuivat Kardashianin hotellihuoneeseen, sitoivat naisen ja veivät hänen arvokkaat korunsa vihkisormuksesta lähtien. Nyt tähti on palannut neljän vuoden takaisiin tunnelmiin.

Ryöstö tapahtui syksyllä 2016, mutta oli tähdelle niin traumaattinen kokemus, että se tuo edelleen hänelle kyyneleet silmiin. 39-vuotias Kim Kardashian oli David Lettermanin keskusteluohjelmassa haastateltavana ja muisteli jälleen neljän vuoden takaisia tapahtumia hotellihuoneessa.

Kim Kardashianin silmiin nousi kyyneleet kun hän muisti miten peloissaan hän oli. Nainen ajatteli, että hänet raiskataan ja sen jälkeen ammutaan. Hänen mielessään kävi oma perhe ja etenkin lapset, minkä lisäksi nainen ajatteli siskoaan Kourtneya, joka tulisi löytämään hänet kuolleena huoneesta. Haastattelun aikana katsomossa nähdään myös Kourtney-sisko ja Kimin äti Kris Jenner, joka liikuttuu myös kyyneliin kuunnellessaan tyttärensä kertomaa tarinaa Pariisin tapahtumista.