Koti kuntoon -sarjan lapsitähti pidätettiin – tyttöystävä syyttää kuristamisesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Zachery Ty Bryan nousi julkisuuteen 1990-luvulla Koti kuntoon -sarjasta, jossa hän näytteli Tim Allenin hahmon vanhinta poikaa. Nyt 39-vuotiasta ex-lapsitähteä syytetään tyttöystävänsä pahoinpitelystä.

Poliisit hälytettiin perjantai-iltana Zachery Ty Bryanin Oregonin Eugenessa sijaitsevaan kotiin. Bryan löydettiin istumasta kotinsa ulkopuolelta hänen tyttöystävänsä piilotellessa ystävänsä luona läheisessä talossa. Tyttöystävän mukaan heidän välinen riitansa oli muuttunut väkivaltaiseksi Bryanin alettua kuristaa häntä.

Tyttöystävä myös kertoi poliisille Bryanin yrittäneen viedä puhelimensa hänen yritettyä soittaa hätänumeroon. Näyttelijä pidätettiin TMZ-sivuston mukaan muun muassa pahoinpitelystä syytettynä. Koti kuntoon -sarjan lisäksi Zachery Ty Bryan muistetaan muun muassa elokuvastaThe Fast and The Furious: Tokyo Drift ja televisiosarjoista kuten Käytäväpeliä, Teho-osasto sekä Bel Airin prinssi.