Näin tehokkaasti lumityöt hoituvat pyörätuolin avulla – piha siistiksi minuuteissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty videoiden muodossa monia kekseliäitä tapoja, joilla ihmiset ovat tehneet lumitöitä. Eräs asukas poisti taannoin pihaltaan lumet liekinheittimen avulla sulattamalla rappusensa puhtaaksi lumesta. Nyt toinen henkilö näyttää miten lumityöt pyörätuolin kanssa sujuvat.

YouTube-videolla nähdään miten tehokkaasti pyörätuolissa oleva henkilö tekee lumityöt pihallaan. Talon asukkaalla menee ison alueen siistimisessä vain minuutti aikaan, mistä päätellen koko autotallin edustan putsaaminen on tapahtunut alle viidessä minuutissa. Naapuri on ilmeisesti ollut niin ihmeissään henkilön tehokkuudesta, että hän on päättänyt kuvata tapahtumaa videolle.

Lumityöt ovat monille ihmisille talvisin todellista pakkopullaa, koska toisinaan lumentulolle ei tunnu näkyvän loppua. Videolla nähdään kuitenkin hyvä esimerkki siitä miten mikään, ei edes pyörätuolissa istuminen, voi estää ihmistä tekemästä oman pihansa lumitöitä.