Vauva ja koira leikkivät yhdessä matolla – kikatus tarttuu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen koirat ja lapset ystävystyvät keskenään yleensä nopeasti ja muodostavat rikkoutumattoman siteen jo silloin, kun lapsi on vasta pieni vauva. Nyt videolla nähdään todella suloinen tilanne, jossa vauva ja koira leikkivät yhdessä lattialla.

YouTube-videolla nähdään hauska hetki, jossa pieni tyttövauva nauttii heidän koiransa seurasta. Yksivuotias Ellie-tyttö leikkii matolla makoillen Jack-nimisen koiran kanssa. Ellien kikatuksesta ei ole tulla loppua kun Jack nappaa Ellien käden aina leikkimielisesti suuhunsa ja nuolee sitä.

Ellie katsoo koiraa ja nauraa sydämensä kyllyydestä lemmikin vieressä. Tämän vauvan kikattelu on todella tarttuvaa sorttia. Videon julkaisijan mukaan Ellie ja Jack ovat parhaita ystävyksiä, ja Jack seuraa pientä tyttöä kotona aina taukoamatta.