Joy Corrigan biksuissa pakkasessa – pakarat varastivat show’n

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittainen uimapukunumero on bikinimallien tärkein julkaisu maailmassa, ja sen sivuilta taannoin tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Hänen uransa on parhaillaan nousukiidossa.

Eläinsuojelijana tunnettu Joy on poseerannut viime viikkoina useasti hyvin niukoissa asuissa pakkasessa ja esimerkiksi laskettelemassa. Nyt hänet nähdään ystävänsä kanssa poseeraamassa pelkissä biksuissa ja kengissä talvipakkasessa.

Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.