Miley Cyrus paljasti: Koira sai sähköiskun The Voice -sarjan kuvauksissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eläinrakkaana tunnettu poptähti Miley Cyrus on paljastanut koiransa joutuneen vaaralliseen tilanteeseen. Little Dog -niminen lemmikki sai sähköiskun The Voice -sarjan kuvauksissa.

Miley Cyrus kertoi Geena The Latina and Frankie V Morning Show -ohjelman haastattelussa Little Dogin olleen hänen mukanaan The Voicen kuvauksissa. Tähti toteaa televisiolavasteiden olevan täynnä sähköjohtoja, joita koira päätyi puremaan. Miley ja muut kuvauspaikalla olleet joutuivat todistamaan järkyttyneinä koiran saamaa sähköiskua.

Poptähti vakuuttaa nopeasti vaarallisesta tilanteesta pelastetun Little Dogin olevan nykyään kunnossa. Koira asuu hänen mukaansa nykyään Nashvillessä. Miley Cyrus kuitenkin kuvailee tapahtunutta yhdeksi koiransa aiheuttamaksi noloimmista tilanteista.