Pasha Pozdnyakova uimapuvussa Helsingin keskustassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on yksi seuratuimpia suomalaisia sosiaalisissa medioissa, sillä hänen seuraajamääränsä ylitti taannoin haamurajana pidetyn miljoonan rajapyykin. Hänet tunnetaan myös ulkomailla poikkeuksellisen suuresta povestaan.

Nyt kurvitar poseeraa Helsingin keskustassa sijaitsevassa uima-altaassa näyttävästi punaisessa uimapuvussa. Hänen vartalonsa muodot tuskin jäivät yhdeltäkään paikalla olleelta silminnäkijältä huomaamatta.

Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Patreon-palvelussa Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Taannoin Pasha avautui itsetunto-ongelmistaan ja kehostaan. Hän lausui viisaita sanoja siitä miten ihmisen elämä muuttuu, kun hän lakkaa selittelemästä itseään muille ja ryhtyy tekemään juuri sitä mitä haluaa.