Koira on uskomaton skeittaajataituri – lemmikki suoritti kaksi vaikeaa rataa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Youtubessa on nähty hämmästyttäviä ja hauskoja videoita koirista, jotka ovat oppineet käyttämään rullalautaa. Nyt videolla saadaan hämmästellä Rush-nimisen koiran taitoja skeittaamisen parissa.

Hyväntuulisella YouTube-videolla nähdään miten Rush taiteilee rullalaudan päällä. Aluksi Rush hyppää rullalaudan päälle ja suorittaa radan, jonka koiran omistaja on lemmikkiään varten tehnyt. Kaareva rata sisältää kaksi mutkaa, ja koiran tulee selvittää liikennekartioilla merkitty reitti ilman, että kaataa yhtäkään kartiota.

Ensimmäisen radan Rush selvittää kuin se olisi pelkkää lasten leikkiä. Toinen rata on hieman haastavampi. Siinä koiran tulee kiemurrella kartioiden välistä hyppäämällä samalla rullalaudalta toiselle. Rushilta vaikeampikin reitti onnistuu kuitenkin vaivattomasti.