Koirat rakastavat pulkkamäkeä – hauskat tyylinäytteet videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Talvi on monille eläimille hauskaa aikaa kun lumi sataa maahan ja mahdollistaa täysin erilaisia leikkejä ulkona. Nyt videolla nähdään hauska kooste koirista, jotka näyttävät todella rakastavan talvea.

Riemastuttavalla YouTube-videolla nähdään koiria, jotka ovat innostuneet mäen laskemista. Koirat eivät käytä apunaan pulkkaa tai mitään muutakaan välinettä vaan yrittävät liukua mäkeä alas selällään ja kyljellään. Mäen laskeminen selällään antaa koirille varmasti mukavat rapsutukset rosoisen lumen ansiosta.

Koirat rakastavat leikkimistä ja ajan viettämistä oman perheen kanssa. Lasten leikkiessä ulkona koirat harvoin malttavat olla lähtemättä mukaan. Luultavasti moni videolla esiintyvistä koirista on ottanut mallia mäen laskemiseen juurikin perheen omilta lapsilta.