Naomi Watts muisteli nuoruusaikojaan – työtön Russell Crowe yöpyi usein sohvalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläis-australialainen näyttelijä Naomi Watts on tullut monille tunnetuksi useiden suosittujen elokuvaroolien kautta. Yksi tähden kuuluisimmista näyttelijäsuorituksista on kauhuelokuva The Ringissä tehty rooli, josta on kuitenkin jo 18 vuotta aikaa.

Nyt 52-vuotias Naomi Watts on palannut muistelemaan uransa alkuvaiheita. Hän tunsi jo nuorena näyttelijä Russell Crowen kun mies ei ollut saanut vielä yhtäkään elokuvaroolia. Tällöin mies yöpyi aina Wattsin Los Angelesin kämpän sohvalla vieraillessaan kaupungissa ja käydessään eri roolien koe-esiintymisissä. Miehellä ei ollut rahaa hotelliin.

Naomi Watts muisteli Daily Mail -sivuston mukaan aloittaneensa omaa uraansa samoihin aikoihin Russell Crowen kanssa. Crowe teki aluksi teatteria ennen kuin hän sai ensimmäisen roolinsa Neighbours-televisiosarjassa vuonna 1987.